Vloerwerken

Met keramische tegels

Hoogwaardige vloer- en wandbetegeling

AV Vloerwerken is dé expert in vloer- en wandbetegeling voor binnenshuis. Zo legt Arnold onder meer onderhoudsvriendelijke keramische tegels aan, die in diverse kleuren verkrijgbaar zijn.

Verder plaatst hij luxueuze natuurstenen vloeren (afgewerkt met mortel). Ook met naadloze witte marmersteen – zonder voegen – weet Arnold raad.

vloerwerken
tegels

Tegelvloeren, parket, laminaat & pvc

Tegelvloeren, parket & laminaat

Als u uw huidige vloer niet wil laten uitbreken, legt Arnold de nieuwe vloer er vakkundig bovenop. De beschikbare materialen om een vloer mee te plaatsen, zijn oneindig.

Denk daarbij aan dunnere tegelvloeren, parket, laminaat of vloeren uit pvc. In uw keuken, badkamer of toilet gaat AV Vloerwerken met stijlvolle wandtegels aan de slag.

Bezoek de ruime toonzaal

Vloerwerken i.s.m. Bouwpunt Ottevaere

Om materialen voor uw vloer– en wandbetegeling uit te kiezen, verwijst Arnold u graag door naar Bouwpunt Ottevaere in Oudenaarde. In de ruime toonzaal vindt u gegarandeerd de vloer- of wandbetegeling die u voor ogen had.

Vermeld zeker dat Arnold de werken uitvoert. Dan stuurt Bouwpunt Ottevaere een offerte op en ontvangt Arnold die rechtstreeks in zijn mailbox.

bouwpunt oudenaarde

Interesse in een nieuwe vloer?

Contacteer Arnold voor een vrijblijvende offerte!